L'Avià continua sense allunyar-se de la zona baixa de la taula classificatòria i ahir va sumar un just empat a un gol contra la Jonquera. En un partit força anivellat i amb poques ocasions de gol, als locals els van costar molt crear perill a la porteria del conjunt de l'Alt Empordà. Tots dos equips van sortir al terreny de joc i amb molta força sabent la importància dels tres punts en joc.

La primera ocasió de gol del partit va arribar al minut 17 quan el local Salla va obligar el porter visitant López a fer una bona aturada. La rèplica visitant no va trigar a arribar i dos minuts després era Coll qui evitava el gol visitant amb una bona intervenció. Els darrers quinze minuts de la primera meitat van ser frenètics, amb bones ocasions a les dues bandes. Al minut 32 el local Revilla xutava fora per poc i tot seguit Coll tornava a fer una bona aturada. Al minut 34 altre cop Revilla xutava fora per poc.

Quan tot just feia un minut que havia començat la segona meitat, la Jonquera va marcar el 0-1 en una acció en què Bassols va rematar a plaer. Amb aquest resultat advers en contra els locals van passar a ser els clars dominadors del joc, però sense crear ocasions gaire clares de gol. La pressió va donar el seu fruit al minut 62 quan Santamaria marcava l'1-1 en rematar amb el cap un servei de córner.

Als darrers minuts del partit semblava que tots dos equips ja estaven d'acord amb l'empat. Només un nou xut de Revilla va estar a punt de significar el 2-1.