El Petro Pintó Asfe va aconse-guir un triomf molt important davant del Prat, segon classificat a la lliga darrere de les fruitosenques. El matx, que enfrontava el millor atac de la lliga (Asfe) contra la millor defensa (Prat), va ser vibrant i no es va decidir fins al temps extra.

L'inici de partit va ser molt igualat, amb les visitants aprofitant l'altura de Carmona (1,92 m) per intimidar en defensa, i les locals buscant altres formes d'anotar (13-14). En el segon període, amb Carmona a la banqueta per faltes, les bagenques van aprofitar per controlar el rebot i juga més a prop de la cistella, el que els va permetre dominar el marcador al descans( 32-29). A la represa les locals van poder córrer i fer el seu joc alegre en atac, i van agafar un màxim avantatge de deu punts (43-33) a la meitat del quart. Però les visitants van reaccionar amb una defensa zonal i encert exterior i amb un parcial de 5-16 van capgirar el marcador (48-49).

En els darrers minuts del matx, l'Asfe estava a sota (53-57), però va treure l'esperit lluitador i el seu caràcter guanyador i va aconseguir empatar el partit en un final a cara o creu on cap equip va encertar. A la pròrroga, l'Asfe va començar amb un parcial de 4-0, que els va donar un avantatge que van saber controlar fins al final, sumant un triomf importantíssim i de valor.