El Manresa RC va obtenir una important victòria (43-19) davant el Reus Deportiu, un rival directe per intentar sortir de les places de la part baixa de la classificació. Els visitants es van presentar únicament amb 14 jugadors, a causa de les nombroses baixes que arrosseguen, i aquest fet acabà marcant el partit.

Només començar el xoc un dels primeres línies visitants hagué d'abandonar el camp lesionat, fet que va ocasionar que s'haguessin de pactar les melés per tot el partit. Els locals anotaren dues marques transformades en els primers 20 minuts i a partir d'aquí el partit derivà a una fase de descontrol que finalitzà amb un 19-7 a la mitja part.

A la segona meitat el partit els manresans aprofitaren el cansament acumulat dels reusencs per anotar fins a 4 marques més. Tot i això el Reus va aconseguir també dues marques, gràcies a bones internades des de la seva línia. L'equip visitant es trobà amb una nova lesió a mitjan segona part, fet que els va obligar a acabar el partit amb 12 jugadors. El resultat final fou de 43-19.