La segona edició de la Salta Marrades, organitzada pel Centre Excursionista de Santa Maria d'Oló, va viure una gran matinal esportiva en la qual 143 corredors dels 153 d'inscrits van aconse-guir acabar la prova.

La bona temperatura i la presència del sol en tot moment va ajudar els corredors a competir en bones condicions i va convocar una bona assistència de públic a la sortida i a l'arribada de la cursa, així com dins del poble i en punts emblemàtics del recorregut.

La cursa, que transcorria en un circuit de 14,5 km i 600 metres de desnivell pels voltants del poble de Santa Maria d'Oló, se la va adjudicar Xavi Padrós amb un registre d'1:06:07. De ben a prop el va seguir Jordi Uró, que va creuar la meta 17 segons més tard, i Xavi Prims, tercer classificat, a gairebé un minut de Padrós. En categoria femenina Maria Sau, amb un cronòmetre d'1:25:18, va guanyar amb molta claredat per sobre d'Alba Carbonell, segona, i Júlia Casas, tercera classificada.

En la resta de categories cal destacar Jaume Marsinyach i Xesca Sala, guanyadors de la categoria veterà 2; Xavi Padrós i Amàlia Molina en veterà 1; Jordi Uró i Alba Carbonell en sènior; i Jaume Marsinyach i Maria Sau, també guanyadors en categoria sub-23.

En acabar la prova l'organització va preparar una gran botifarrada per a tots els corredors, que també van ser premiats amb una bossa d'obsequis.