El llançament d'uns petards en la celebració del triomf del Castellnou amb el Santpedor (1-0) en partit de màxima rivalitat a Tercera Catalana (grup 7), jugat fa uns dies, ha suposat el tancament per un partit del camp vell de Santpedor, feu habitual del Castellnou, a més d'una sanció econòmica.

La decisió del comitè de competició de la Federació Catalana de Futbol no ha agradat al club bagenc. L'alcalde de Castellnou de Bages, Francesc Martínez, molt vinculat al club de futbol del seu poble, ha comentat que "estem molt molestos amb la federació. No és el primer entrebanc aquesta temporada; fa unes jornades ens van donar per perdut el partit que havíem de jugar a Puig-reig perquè no havíem pagat un rebut arbitral. Això, quan es va demostrar que havia estat un error del banc. Els petards certament que es van llançar, però des de fora de la instal·lació esportiva i per tant no entenem la sanció perquè no hi va haver cap altre incident. Hem fet un recurs al comitè d'apel·lació però encara no n'hem rebut cap resposta. També ho hem denunciat al Tribunal Català de l'Esport, però en aquest cas només esperem que ens donin la raó, el que seria un triomf moral. Sigui com sigui, comptem haver de jugar dissabte lluny de casa".

El Castellnou ha programat l'enfrontament amb la Pobla de Claramunt de dissabte que ve al camp del Callús a les 4 de la tarda.