L'Escor Bakh de Vitòria ha pogut revalidar el seu títol de campió de lliga assolit l'any passat després de derrotar ahir per 2-5 el Puigcerdà en la pista ceretana. Es tractava del quart matx de la final, decantada per als bascos pel parcial de 3-1. En la jornada de dissabte, l'equip de la Cerdanya havia allargat la sèrie en virtut del seu triomf per 5-2; però ahir, l'Escor Bakh va fer valdre la seva superioritat.

En els primers 20 minuts d'ahir, els alabesos ja havien llançat 19 cops a porta per només 7 dels ceretans. L'Escor Bakh s'avançava amb un 0-2 al minut 15 gràcies a dos gols aconseguits per Saikko i Jakub Bauer. Els locals van poder retallar diferències amb un gol de l'eslovè Havlicek però en el darrer període els visitants van obrir molt forat amb l'1-4. A manca de només dos minuts per al final, Kotlaric va transformar el 2-4, però quan faltaven 10 segons per la botzina, Evan Mackintosh va fer el darrer (2-5) en una jugada sense porter. Ara, el Puigcerdà jugarà el cap de setmana que ve la Copa amb l'Escor, el Txuri i el Barça, l'amfitrió.