L'esquiador de La Molina Esquí Club Pol Carreras va aconseguir ahir el títol de campió d'Espanya d'eslàlom gegant en la cursa que va tenir lloc a Sierra Nevada. Carreras, olímpic a Sotxi, va acabar en primera posició amb un temps d'1.32.32 i va superar el basc Juan del Campo, segon, amb 1.33.85 entre les dues mànigues, i el català Àlex Pons, que va ser tercer amb 1.34.56.

Carreras va dir que "estic molt content, perquè aquest títol se m'havia escapat els dos últims anys. A més, venia d'uns dies difícils, perquè aquesta temporada he estat una mica barallat amb el gegant". L'esquiador també va voler destacar la pista de Sierra Nevada, on l'any que ve es farà la Universíada. "És una pista molt bonica, amb molts canvis, hi ha plans i pendents. Has d'esquiar bé, has de ser molt tàctic perquè hi ha moltes variacions, portes cegues, i avui la neu estava dura"

Carolina Ruiz, sense sorpreses

Per la seva banda, la millor esquiadora espanyola de l'actualitat, Carolina Ruiz, no va deixar lloc a la sorpresa i va aconseguir la victòria en el gegant femení. La granadina, que va fer un temps d'1.34.23, va superar amb molta claredat dues catalanes, Núria Pau, que va fer 1.35.49, i Mariona Boix, que va acabar amb 1.35.68.