El jugador del Manresa FS David Muñoz i el del Sala 5 Martorell Nayim Boix formen part de la convocatòria de la selecció catalana sub-19 que aquest proper cap de setmana ha de jugar la fase final del Campionat d'Espanya de la categoria al pavelló Nou de Santa Coloma de Gramenet. El combinat, dirigit per Antonio Mesa amb el suport de Jorge Vargas, s'enfrontarà dissabte a Andalusia (12 h), després de l'altra semifinal que jugaran Galícia i Múrcia (10 h). La final està programada l'endemà, diumenge, a les 12 h.

La convocatòria catalana la completen: Albert Mármol, Javier Rangel i Èric Pérez (Marfil Santa Coloma), Sergi Amores (La Unión), Esteban Cejudo, Ossama Chefradou i Ferran Plana (FC Barcelona), David Ortega (Montcada), Èric Izquierdo (Futsal Mataró) i Bernat Belet (Les Corts).

L'any passat, el vilomarenc David Muñoz (que el gener va superar una llarga lesió), ja va participar en la fase definitiva de l'estatal sub-19, en la qual Catalunya va caure davant Madrid a la pròrroga de la final per 7 a 5.