Partit de doble cara al Camp Nou. Els homes del Tata Martino s'han imposat de forma fàcil al Celta de Luis Enrique per 3-0, però han vist com un dels seus companys, Víctor Valdés, havia d'abandonar el terreny de joc en el minut 22, després d'una caiguda fortuïta en què el porter s'ha lesionat al genoll dret.

Neymar, al minut 5, ha obert la llauna (1-0) i ell mateix ha marcat el tercer al 66. Entremig, una diana de Messi, al 29, i la lesió de Valdés. En un llançament de falta directa d'Orellana, el porter blaugrana ha rebutjat la pilota sense majors problemes per realitzar una parada controlada, però en recolzar el peu dret a terra ha notat un dolor intens, que l'ha obligat a demanar el canvi, i en el seu lloc ha entrat José Manuel Pinto.

Valdés ha sortit del camp en llitera cobrint-se la cara amb les dues mans, en un clar gest de ràbia i de dolor. Seguidament ha estat traslladat a un centre mèdic de Barcelona per conèixer l'abast exacte de la lesió al genoll. El jugador ha arribat al centre recolzant-se en una crossa.

El porter ha decidit que aquesta temporada sigui l'última com a barcelonista, ja que ha decidit no renovar amb l'equip català. En el cas que es confirmés una lesió de llarga durada, el Barcelona podria contractar un porter per a l'àmbit estatal.

Ensurt de Pinto

Es dóna el cas que José Manuel Pinto, en un error defensiu, s'ha donat un cop contra un pal, quedant estès i davant el pànic del Camp Nou, que per un moment ha temut que també perdia al seu segon porter i que, per tant, un jugador de camp s'hagués hagut de posar a la porteria.

Això no obstant, després de ser atès per les assistències, el jugador s'ha recuperat sense més conseqüències.

Sis mesos de baixa

Víctor Valdés pateix un trencament del lligament creuat anterior del genoll dret, que requerirà "tractament quirúrgic" i sis mesos de baixa, segons un comunicat del FC Barcelona.