El Santpedor va aconseguir una victòria molt important, a la seva pista davant l'Inforber Berga, que li permet seguir lluitant per evitar el descens directe.

En el primer quart els atacs es van imposar a les defenses, i cap dels dos equips va poder agafar avantatge en el marcador (21-19 al final dels deu primers minuts). En el segon període, els jugadors berguedans van capgirar el marcador, però tot seguit els santpedorencs van estar molt encertats en el llançament exterior i van clavar un parcial de 15-3 per arribar a la mitja part amb vuit punts de diferència.

A la segona meitat de l'enfrontament, els visitants es van fer forts a les posicions interiors (sobretot Berenguer, que va anotar 34 punts), però els locals es van mantenir per sobre en el marcador (61-59 al final del tercer quart). Els darrers deu minuts de partit van començar amb molta igualtat, però tot seguit els bagencs es van escapar gràcies a l'encert des del triple. Els berguedans no van abaixar els braços i es van col·locar a només tres punts, però el Santpedor es va mantenir ferm i es va endur un important triomf.