El 100x1000 Bàsket Olost, que la setmana passada es va desplaçar a Riga per jugar el tercer stage de la lliga EYBL, la lliga jove europea, no va poder aconseguir la classificació per a la superfinal de maig, que es disputarà del 16 al 18.

El conjunt de Jordi Sainz i Susana Bosch tenia una missió molt complicada per aconseguir la classificació de la superfinal. Els del Lluçanès havien de guanyar entre 4 i 5 partits per arribar-hi, ja que tan sols passen els set primers equips. El 100x100 Olost va començar amb mal peu la competició i va acabar guanyant els dos darrers partits, i al final va acabar novè de la classificació general i cinquè de l'stage.

Els olostencs van començar la competició jugant contra l'amfitrió DSN, de la mateixa ciutat de Riga, i van perdre de 51 a 60, tot i que va ser un partit molt intens i igualat. A la tarda i contra els guanyadors de l'stage, el BC Meshcheryakova, els jugadors catalans van fer un partit molt fluix i van acabar cedint per 56 a 64, un resultat que ja els apartava de la superfinal. Després de tornar a perdre contra el VEF, l'Olost va acomiadar-se de Riga amb dues victòries, primer contra l'Spar (74-41) i després contra el SDJSOR de Samara (60-49).