El Manresa RC es va enfrontar al RC Santa Coloma al Nou Estadi del Congost en el partit corresponent a la penúltima jornada de Segona Catalana. La tercera posició en la classificació dels colomencs feia preveure un partit complicat i així va ser, amb un marcador final de 5 a 27. L'últim partit de la lliga, el Manresa RC el disputarà diumen-ge contra l'Alella, el penúltim classificat, a domicili, on hi haurà en joc la plaça de promoció pel descens a Tercera Divisió.

A la primera part el RC Santa Coloma va dominar les envestides manresanes. Tot i el poder físic de la davantera visitant, els locals van saber frenar el joc de fases curtes de la davantera colomenca, el seu punt fort; tanmateix, la línia de tres quarts manresana no va ser capaç de fer el mateix, i va ser en el joc obert i la defensa pressionant on el RC Santa Coloma va trobar les escletxes per fer 4 assajos (0 a 27).

A la segona part el joc va ser més igualat però al Manresa RC li costava arribar a la zona d'assaig rival. El RC Santa Coloma no trobava les mateixes facilitats i es limitava a controlar el partit fins al 5 a 27.

Per al Manresa RC van jugar el partit: Zouraa (Parcerisas, min 55), Camprubí, Cases, Lugues (X. González, min 60), Pradas (Peláez, min 50), Casas, Winfield, Garcia, Simó, A. Borràs, Vallejo (Torreguitart, min 45), Izeta, Le Rumeur, Martí, Lacroix i Teruel.