Pocs aficionats del Manchester United creien que el seu equip pogués treure un resultat positiu davant el totpoderós Bayern de Pep Guardiola. Però ahir als bavaresos no els van sortir les coses com esperaven i davant un inferior Manchester United no van poder passar de l´empat a un i van acabar jugant amb deu jugadors.

El Bayern, tal com li agrada, va poder tenir la possessió de la pilota des del primer minut. Però als alemanys, més que de costum, els costava crear ocasions davant un Manchester molt ben ordenat que només va concedir dues ocasions en la primera part. En la represa, quan només s´havien jugat deu minuts, Vidic va sorprendre tothom marcant a la sortida d´un córner amb un cop de cap.

Aquest gol va esperonar el Bayern, que poc després va empatar el partit amb un obús increïble de Schweinsteiger. El migcampista també seria protagonista al minut 90, quan va ser expulsat per una clara entrada a Rooney i va deixar amb deu jugadors el Bayern, que buscarà passar a les semifinals al seu Allianz Arena.