El Manresa RC va aconseguir la permanència en l'última jornada de lliga gràcies a la victòria a Santa Coloma de Gramenet contra l'Alella, que també es jugava la salvació a la Segona Divisió Catalana de Rugbi. Finalment va ser el Reus Deportiu qui va patir el fatal desenllaç, ja que va perdre contra el Castelldefels a casa seva.

Després dels minuts inicials de tempteig d'ambdós equips, els nombrosos cops de càstig de l'Alella van mantenir els manresans jugant a camp contrari. El control del partit era dels manresans i finalment van arribar els punts, que van ampliar-se a 12 al final de la primera part. La segona part el partit va continuar sent una lluita de trinxeres però dues marques consecutives de l'Allela van collar el marcador. Els manresans es van desconcentrar i el final del partit va permetre que la remuntada maresmenca no augmentés. Al final 17-24 i salvació consumada.