El Manresa va encaixar la segona derrota de la temporada, com la primera amb el Sant Quirze, al Nou Estadi del Congost, per un ajustat 0 a 1. Ahir, els manresans van fer mèrits per un marcador favorable però van topar amb un conjunt osonenc amb una defensa molt treballada que va impedir, en moltes fases de la confrontació, un joc fluid d'atac dels locals.

L'equip dirigit per Dani Andreu va sortir amb molta empenta i al minut 5, Albert Criado va posar a prova Èric Lira, el porter del Tona, amb un llançament enverinat de falta. Al minut 9 es van reclamar unes mans a l'àrea del Tona i després d'uns primers vint minuts de domini manresà, el joc es va equilibrar tant que pràcticament no hi van haver aproximacions a les respectives porteries, i el primer temps va acabar amb l'inicial 0 a 0.

Abans del partit que ahir al migdia van disputar el Manresa i el Tona, el president del club manresà, José Luis Correa, va fer lliurament de diversos obsequis a Jaume Adell com un dels socis més fidels de l'entitat. De fa anys, Adell sol seguir tots els partits que juga el primer equip del Manresa com a local i també fa alguns desplaçaments.