El Sealine Cross-Country Rally va tornar a ser un espectacular pols que no es va poder decidir fins a l'última etapa. La segona prova del mundial es va decidir per dos minuts i va tenir Joan Barreda com a principal guanyador, i amb Marc Coma ocupant el segon esglaó del podi final.

Va ser un final de ral·li espectacular, ja que els dos pilots es van intercanviar el liderat jornada rere jornada i que, finalment, va caure del cantó de Barreda. "En ral·lis tan curts són petits detalls els que decideixen el resultat final", va afirmar Marc Coma, qui va assegurar que ho havia intentat tot fins al final però no va ser possible perquè "s'ha tornat a crear un grup de pilots molt fort i és molt complicat trencar-lo".

Pel que fa a Jordi Viladoms, l'anoienc no va poder ser tercer i va marxar de Qatar en la quarta posició i amb un sabor agredolç, i és que l'equip de KTM considera que Helder Rodrigues, tercer classificat final, va simular una avaria per beneficiar-se en l'ordre de sortida de l'etapa. L'equip KTM ja ha interposat una reclamació a l'organització perquè es rectifiqui el resultat i, de moment, resta a l'espera de la resolució.

Viladoms va creuar la línia de meta en cinquena posició, amb un temps total de 04h28'02'', i així va perdre la seva opció de pujar al podi a favor del pilot d'Honda, Helder Rodrigues, guanyador de l'etapa. La propera prova del campionat del món serà el Ral·li dels Faraons, a Egipte, i es disputarà del 18 al 25 de maig.