El Barça va aconseguir la Copa d'Europa de futbol sala en derrotar en la pròrroga un combatiu Dinamo de Moscou per un contundent 2-5, gràcies a una sèrie de gols en els darrers minuts de la final, quan el conjunt rus estava jugant a la desesperada. L'equip català repeteix el títol aconseguit fa dos anys contra el mateix rival, un Dinamo que ha jugat i perdut les tres últimes finals. En el temps reglamentari el partit va ser vibrant, amb l'equip moscovita dominant i el porter blaugrana Paco Sedano salvant els seus. El Dinamo es va avançar en el minut 10 amb un gol de Romulo, i Gabriel va situar l'empat a un gol en el 23. Dyego va avançar per primer cop el Barça, però Tatù va enviar el partit a la pròrroga amb el 2-2. En el temps extra, Fernandao va aconseguir el 3-2 ben aviat, que assenyalava als blaugrana el camí cap al títol. Amb el temps esgotant-se, el Dinamo (que es va quedar sense Fernandinho per una caiguda en què es va dislocar el braç) es va llençar sobre la porteria blaugrana, i això ho van aprofitar Lozano i el porter Sedano per fer els dos darrers gols en l'últim minut, que deixava el 2-5 com a marcador de la final de la Copa d'Europa.