El partit Gironella-Lliçà d'Amunt va acabar suspès després que els visitants es quedessin amb només 6 jugadors sobre el terreny de joc al minut 70. Abans de la suspensió, els locals havien marcat set gols i el domini era aclaparador. Durant el temps que va durar el partit, les ocasions es van succeir una rere l'altre i el marcador podia haver estat més escandalós.

El Gironella va sortit amb força i va començar a presentar les seves credencials per guanyar el partit davant el cuer. En el minut 5, un penal comés sobre Pau va ser desaprofitat per Guifré. Arran del penal, un jugador visitant va ser expulsat. En el minut 11, Moi no va arribar a una excel·lent centrada d'Adri i al 18, un xut de Pau va sortir fregant el pal. Tot i que es va fer esperar, finalment va arribar el primer gol. Després d'una bona combinació local, Ferran va plantar-se davant del porter visitant i no va perdonar en l'u contra u. Arran del gol, el domini es va intensificar i, només dos minuts més tard, va arribar el segon gol de la tarda després de que Àngel culminés una bona jugada individual. Noel es va convertir en un espectador més. Tot el joc es desenvolupava en camp rival i les jugades trenades acabaven amb rematades desviades. Al minut 33, Àngel va perdonar el tercer després d'una centrada per l'esquerra de Moi. El que no ho va fer, però, va ser Safont, que va aprofitar una passada enrere de Moi per batre el porter. En el mateix minut, Pau va abandonar el camp lesionat i Èric va entrar en el seu lloc. El vendaval seguia i Moi va fer el quart després d'un llançament de falta directe. Abans d'arribar al descans encara van arribar dos gols més. El recent entrat Èric va marcar el cinquè i Moi va firmar el seu particular hat-trick amb el 6-0, aprofitant una centrada de Safont, evidenciant que el partit estava més que decidit.

A la mitja part, l'entrenador visitant va realitzar les tres úniques substitucions de les que disposava. Xavi Posas també va aprofitar aquest fet per rotar els seus homes. Amb el xiulet que reprenia el partit, la tendència va ser la mateixa. Els locals seguien tenint la possessió de la pilota i, encara que no atacaven amb la mateixa insistència, Moreno va marcar el setè quan només es portaven deu minuts. Pocs instants després, el Lliça d'Amunt es va quedar amb nou homes per lesió de Nelson.

Just després, Víctor també es va lesionar i els visitants van passar a jugar amb vuit. Per compensar-ho, Posas va decidir treure Moi i que els seus passessin a jugar amb 10 homes. Tot i aquest fet, els gironellencs van disposar d'infinites ocasions per acabar amb un resultat d'escàndol. A més, Martí Valls va debutar substituint Noel. Quan ja s'arribava al minut 70 de partit, també un nou jugador visitant va caure lesionat o ho va simular i només dos minuts després, Huseni va ser expulsat per doble groga. Per aquest fet, el Lliçà d'Amunt només disposava de sis homes i l'àrbitre va suspendre el partit.