El Sallent va aconseguir dissabte a la tarda el retorn directe a Segona Catalana aconseguint el títol al grup 7 de Tercera Catalana. Ho va fer per la porta gran, amb uns números d'escàndol i superant al segon classificat, el Can Trias que fins aleshores encara tenia possibilitats de prendre-li el lloc.

El partit va estar molt de cara des del primer moment pels bagencs. Pocs segons havien transcorregut quan un gol matiner va posar al Sallent per davant. López va ser el autor d'un dels gols que significaria molt 90 minuts més tard. Els visitants jugaven molt ben situats, sobretot en defensa, fent el seu partit molt tranquil. A més a més tenien molt perill al contracop. Les coses encara es van posar més bé al minut 27, quan l'àrbitre va expulsar per doble groga al local Amador. Poc després el Sallent feia el segon. Quan semblava que s'arribaria al descans amb el 0-2. Els sallentins van fer el tercer.