El Moto Club Baix Berguedà va organitzar la segona de les proves del campionat català d'enduro, que es va fer a Olvan. La prova, que era la 23a de l'Enduro del Berguedà, es va saldar amb la victòria dins del grup d'E-1 del pilot del club amfitrió, el surienc Josep Garcia, que va estar acompanyat al podi per Jordi Quer i Antoni Romero.

Pel que fa a l'enduro-2, qui es va imposar va ser Marc Solà, que va quedar davant de Joan Jou i de Joan Pau Segura. El pilot del Moto Club NBia Berguedà Rafa Garcia va acabar en quarta posició. I pel que fa a E-3, els primers classificats van ser Jordi Figueras, Josep Rallo i Xavier León. Ja en sènior B 2T, el pilot que va quedar en la primera posició va ser Sergi León, que va tenir de companys de podi Isaac Pons i Edgar Baró. El pilot del Moto Club Iñaki Gomarin va obtenir en la prova la quarta posició; ara bé, els també pilots del club local Guillem Franquesa, Ernest Perera i l'Albert Rubio van haver d'abandonar.