El segon entrenador del primer equip del Marfil Santa Coloma, Jordi Rozas, ha estat el tècnic escollit per dirigir el Manresa FS (Segona Divisió B) en substitució de Paco Cachinero, que fa uns dies va anunciar que no continuaria al club, després de dues temporades.

Després de sospesar diferents possibilitats, el Manresa FS s'ha decidit finalment pel jove Jordi Rozas (dissabte farà 27 anys). La bona relació esportiva des de la direcció general esportiva de les dues entitats, Juan Carlos León pel Marfil i Pere Joan Pusó pel Manresa FS, ha facilitat les coses. De tota manera, fins que el Marfil no acabi la seva participació al play-off pel títol a Divisió d'Honor (es troba a semifinals contra l'Inter Movistar), el nou entrenador no serà presentat a la plantilla manresana per respecte al club colomenc, actualment dirigit per Xavier Passarius (havia dirigit el FS Gironella femení). Sigui com sigui, Cristòfol Parra, director esportiu del club manresà, i Jordi Rozas ja han començat a planificar alguns punts de cara a la nova campanya.

Jordi Rozas va entrenar el Montcada la temporada 2012-13 a Segona Divisió B i una temporada abans havia aconseguit l'ascens amb el mateix club de Tercera Divisió a Segona B. Anteriorment havia estat al juvenil del Marfil i de l'Escola Pia a la lliga nacional.