La ciutat de Jinín, situada 110 km al sud de Praga, va acollir el GP de Motocròs de Txèquia, que puntuava per a l'europeu i amb la presència del pilot Ramon Brucart, del Tomàs Bellès Braktec Yamaha Racing. El bagenc es va classificar en quinzè lloc als entrenaments, i en les dues mànegues de la prova va ocupar el llocs tretzè i desè en la categoria d'EMX Open.

Burcart ha manifestat que "els resultats són molts positius, ja que han estat dues curses sense respir.

He patit molt però alhora també m'he divertit molt competint amb pilots d'alt nivell, on tant pots fer el 10 com el 25, és increïble. Un cop més, la moto i tot lel nostre equip ha funcionat a la perfecció".

Aquest cap de setmana Ramon Brucart s'ha desplaçat a Eslovàquia amb tot el seu equip, on l'espera la següent competició de l'europeu, en aquest cas, en el circuit que hi ha a la població de Senkvice.