Segueix-nos a les xarxes socials:

Segona medalla d'or del navarclí Sánchez amb la seva millor marca

L'atleta del Barça va ser la millor cara d'una irregular primera jornada del campionat estatal

La medalla d'or del llançador de javelina navarclí del FC Barcelona Jordi Sánchez va ser el més destacat per a la nodrida participació de casa nostra que va prendre part a la primera jornada dels Campionats d'Espanya d'atletisme, que es fan durant tot el cap de setmana a Alcobendas.

Sánchez, que havia obtingut aquest campionat fa dos anys, va fer, a més, el millor llançament de la seva carrera, uns 73 metres i 88 centímetres que li van permetre superar, fins i tot, l'atleta convidat marroquí Bilal Nouali, que no li hauria pogut prendre el títol. La jornada va tenir decepcions, en forma sobretot de lesions, i sorpreses positives, a més d'alguna esperança de títol per a avui.

El millor, l'últim

El llançador bagenc va fer un concurs força regular. Va superar els setanta metres en tres dels quatre primers llançaments (70.66, 70.90 i 70.75), la qual cosa ja li hauria donat el campionat. Nouali va fer 73.49 en el segon, nul en el tercer i ja es va retirar, tot i que no era dins del concurs, i qui havia de ser el màxim rival, Borja Barbeito, va fer un màxim de 691.0 en el seu tercer intent.

Prem per veure més contingut per a tu