Segueix-nos a les xarxes socials:

Albert Torres, del CN Igualada, finalitza novè al Triatló La Molina

Albert Torres, del CN Igualada, finalitza novè al Triatló La Molinaarxiu particular

L'estació d'esquí de La Molina va acollir el Campionat de Catalunya de triatló de muntanya, en unes distàncies de 750 metres de natació, 20 km de BTT i 5 km de cursa a peu. En la cursa van ser presents components del CN Igualada-Best-Fasol Bicis, amb Albert Torres, Oriol Marimon, Dani Sánchez i Jaume Valls.

El triatló va tenir la participació d'uns 130 esportistes, amb la presència de molts dels grans dominadors del triatló català i estatal. La prova va començar amb el tram de 750 metres de natació, que es va desenvolupar al llac de la Molina, amb Marimon que va sortir en tercera posició de l'aigua; Torres, en la setzena; Valls, en la 82a; i Sán-chez, en la 116a.

Pel que fa als 20 km de BTT, marcats per un circuit molt dur, amb fortes pujades i bona presència de corriols, Torres va protagonitzar una gran remuntada, i es va situar entre les deu primeres places de la cursa, una posició que ja no va abandonar. Per la seva banda, Marimon va caure fins al catorzè lloc. Valls, tot i la falta d'entrenament per culpa d'una lesió, també va realitzar un bon tram de BTT; i Sánchez, després de sortir endarrerit de l'aigua, va recuperar moltes posicions gràcies als 20 km de BTT.

En els últims cinc quilòmetres de cursa a peu, Torres va aconseguir mantenir-se entre el grup dels deu primers i va acabar en una novena posició molt valuosa. Marimon va perdre algun lloc més i va acabar en setzè lloc mentre que Valls ho va fer en el 82è i Dani Sánchez va ser 94è.