El ciclista manresà Ignasi Ávila, al costat de Joan Font, pren part en el campionat del món paralímpic de ciclisme en carretera que es fa a Greenville (Carolina del Sud), als Estats Units. En l'especialitat del tàndem contrarellotge, el duet de Font i Ávila va quedar en el quart lloc, a tocar del podi. Avui seran en la prova de ruta, amb la garantia de ser els vigents campions de Copa del Món i els número 1 pel que fa al rànquing mundial. Ávila, que va ser un destacat atleta paralímpic, amb les participacions fins i tot en diversos Jocs Paralímpics, està lluint en la modalitat del ciclisme que era nova per a ell fins fa poc.

En la crono, el temps d'Ávila i de Font sobre 24'9 km va ser de 31'52'' que els va apartar, i per ben pocs segons de marge, del podi. Ells van estar darrere dels italians Ivano i Lucca Pizzi (que van fer 31'26''), els holandesos Ter Shure i Fransen (31'40'') i el duet polonès Polak-Ladosz (31'49''), que va ser qui es va penjar la medalla de bronze en aquesta prova.