La selecció espanyola femenina de bàsquet va superar amb nota el primer partit del Mundial de Turquia en guanyar, per 50-74, el Japó, amb Sancho Lyttle, Alba Torrens, Marta Xargay i Anna Cruz en el capítol de les més destacades.

Espanya va sortir amb les idees clares i amb ganes de córrer, com havia previst el seleccionador Lucas Mondelo, per dominar en el marcador des del primer minut de joc. Laura Nicholls i Alba Torrens van ser les puntes de llança d'un atac dinàmic, efectiu i demolidor, mentre que la defensa no permetia a les nipones trobar bons llançaments. Al descans, 28-42.

Un favorable 2-12 en els primers quatre minuts de la represa, a càrrec de Lyttle com a protagonista, va posar el marcador en 30-54 i la victòria més a prop. Espanya, però, no va renunciar a la bona defensa i va poder lligar un bon triomf.