L'alacantí Miguel Fuster, al comandament d'un Ford Fiesta RS, va comprimir ahir la classificació del Campionat d'Espanya de ral·lis d'asfalt. Amb el seu triomf al ral·li de Santander-Cantàbria es va situar només mig punt darrere del líder del campionat estatal, el gallec Sergio Vallejo (Porsche 997 GT3 CUP R 2010).

La d'ahir era la novena i penúltima prova puntuable per a l'estatal. Tots dos es jugaran la victòria en el ral·li de la Comunitat de Madrid, que es disputarà el proper 22 de novembre. A causa del resultat d'ahir, l'emoció hi serà present i no cal dir que qualsevol dels dos es pot endur el títol. De fet, qui quedi davant de l'altre, independentment del lloc, és campió. Si abandonen tots dos, aleshores ho seria Vallejo.

Miguel Fuster, que va marcar el millor temps en set dels trams, va vèncer amb un minut i vint segons de diferència sobre Vallejo i 3.29 sobre el tercer, el català Joan Vinyes (Suzuki Swift S1600). La diferència entre els dos pilots i la resta demostren la que hi ha entre els dos candidats a la victòria i els seus immediats perseguidors.