L'italià Vincenzo Nibali de l'equip Astana i vigent campió del Tour de França, va assegurar que no accepta el repte del magnat rus Oleg Tinkov, propietari del Tinkoff Saxo, de disputar les tres grans voltes ciclistes en una temporada a canvi d'una suculenta oferta econòmica.

Tinkov anunciar que està disposat a posar un milió d'euros per repartir entre els quatre corredors que ell considera els millors del pilot si disputen les tres grans carreres en una campanya. Els elegits pel patró del Tinkoff Saxo són l'espanyol Alberto Contador, el colombià Nairo Quintana (Movistar), el britànic Christopher Froome (Sky) i el mateix Vincenzo Nibali.

"No seria humà en absolut, almenys per a mi. No es tracta només de diners, és només una qüestió de preparació i sacrifici. Jo competeixo per ambició, passió i desig de millorar", va anunciar l'italià, vencedor del passat Tour de França. Nibali, vencedor també de la Volta 2010 i del Giro 2013, va afirmar que, després de conèixer l'oferta de Tinkov, li va contestar via Twitter: "Si jo fos Oleg Tinkov, el milió d'euros l'utilitzaria per construir un equip jove per a un gran futur". També va afegir que cap dels quatre ciclistes "necessitem els seus diners".