El Campionat del Món de Superbikes arriba al punt final aquest cap de setmana al circuit internacional de Losail, a Qatar, amb la disputa de la dotzena prova puntuable. El manresà Toni Elías (Red Devils) tancarà d'aquesta manera la seva segona temporada -la primera completa-, en el traçat qatarià, que acollirà la primera cursa de uperbikes nocturna. Un escenari i unes condicions que Toni Elías ja coneix de la seva experiència mundialista.

Toni Elías, que és desè a la classificació general, a només tres punts del novè classificat, tractarà de recuperar les bones sensacions mostrades sobretot en aquesta segona part del campionat. El seu objectiu tornarà a ser lluitar amb els pilots oficials i, si pot ser, aconseguir un lloc al podi.

Divendres Elías disputarà els entrenaments lliures sobre els focus qatarians a 1/4 de 4, a les 8 i a 1/4 de 10 del vespre (horari a Espanya). Dissabte, després de dues noves sessions, es disputarà la Superpole (a les 7 de la tarda). Diu-menge, les curses són programades a les 5 i les 8 del vespre.