El brasiler Oscar, amb un xut creuat en el primer temps, i Eden Hazard, de penal a quinze minuts pel final, van assegurar els tres punts a casa per al Chelsea contra el QPR (2-1) mentre que l'Arsenal, quart, es va imposar amb un doblet de l'exblaugrana Alexis.

L'equip que entrena l'anglès Harry Redknapp va amenaçar amb donar un ensurt al de José Mourinho, sobretot quan Austin va empatar el gol de Hazard al minut 62. Però el Queens Park Rangers no va poder aguantar les taules i va acabar cedint davant la perícia ofensiva del líder de la lliga, que va sumar el triomf amb un gran gol amb l'exterior del peu d'Oscar.

Per la seva banda l'Arsenal de Wenger es va imposar amb facilitat al Burnley, cuer de la Premier, gràcies a un doblet d'Alexis i una diana de Chambers, que els manté quarts a la lliga. En l'altre partit destacat de la jornada, el Newcastle va derrotar el Liverpool amb un gol d'Ayoze que deixa els reds setens a l'espera del que faci avui el Manchester contra el City.

La Roma punxa a San Paolo

La Roma va ensopegar per segon cop aquesta temporada al caure per 2-0 a l'estadi del Nàpols, amb gols d'Higuaín i Callejón. Els romans segueixen segons, però ara a tres punts de la Juventus, que va vèncer a l'Empoli per 0-2.