L'Ajax va golejar ahir al Dordrecht -equip que ha pujat de categoria aquesta temporada- per 4-0 en el seu duel de la desena jornada de la lliga holandesa, que lidera el PSV d'Eindhoven, perseguit pel conjunt de Frank De Boer. Lasse Schöne va tenir molt a veure en el triomf del vigent campió, deixant el partit sentenciat amb dos gols: el primer va obrir el marcador en el minut 22, i el segon va donar tranquil·litat en el 65.

Tot va ser més fàcil per l'equip d'Amsterdam a partir d'aquest moment, amb Joel Veltman firmant el tercer en el 70 i sis minuts després, Lucas Andersen va arrodonir la setena victòria de l'Ajax en la present temporada. Els de De Boer són segons a la classificació i arriben en un bon moment de forma al duel que jugaran dimecres contra el Barça a la Lliga de Campions.

En el mateix grup europeu també hi ha el PSG, que ahir va tenir molts problemes per imposar-se al camp del Lorient per 1-2, gràcies als gols d'Edinson Cavani i Jean-Christophe Bahe.