El Reial Madrid va augmentar la seva ratxa de bons resultats en superar per 0-4 el Granada, en un partit plàcid en el qual el colombià James Rodríguez va ser el gran protagonista de la golejada blanca. Liderats per un Isco en un gran moment de forma i pel francès Benzema -autor del tercer gol i de les assistències en els dos primers-, l'única mala notícia per al conjunt de Carlo Ancelotti va ser la lesió muscular de Dani Carvajal a la primera meitat.

El conjunt blanc va saltar a la gespa del Nuevo Los Cármenes amb el seu equip de gala, després de recuperar a última hora Pepe i Modric. Tot va anar de cara per al Madrid, que, abans del minut dos, ja es va avançar en el marcador gràcies a un gol de Ronaldo dins l'àrea, en una jugada que va començar amb una recuperació de Carvajal i va acabar amb l'assistència de Benzema cap al portuguès. A partir d'aquest moment els blancs es van sentir molt còmodes i van mostrar la seva millor versió, com demostra el segon gol a la mitja hora de partit. Benzema es va inventar una passada per sobre de la defensa rival que va arribar a James, que va superar Roberto amb una espectacular volea.

El Granada va intentar arribar a l'àrea blanca amb més ganes que precisió, i va millorar amb l'entrada de Javi Márquez a la segona meitat, però el Madrid no els va perdonar. Benzema va coronar el seu gran partit amb el tercer gol del Madrid, en aprofitar una assistència de taló de Ronaldo, i poc abans del final James va anotar el seu segon gol i va tancar la golejada blanca. El Madrid continua casat amb el gol.