El serbi Novak Djokovic i el suís Roger Federer es juguen a partir d'avui el número u del món en el Màsters de Londres, el torneig que enfronta els vuit millors jugadors del rànquing al final de la temporada. Aquesta serà la primera ocasió des de 2005 en la que no hi haurà espanyols en el quadre individual del Màsters, després que Rafael Nadal -número tres del món- s'hagi retirat del torneig per operar-se d'apendicitis, i David Ferrer, desè, hagi quedat fora del top 8 per primera vegada des de 2010.

Avui debuta Federer davant el canadenc Milos Raonic, mentre que Djokovic ho farà demà contra el croat Marin Cilic. El serbi vol defensar el seu lloc al capdamunt del rànquing, i està enquadrat en el grup A amb Cilic, el suís Stanislav Wawrinka i el txec Tomas Berdych. Federer està al grup B amb Raonic, l'escocès Andy Murray i el japonès Kei Nishikori.

En la categoria de dobles hi haurà la parella catalana formada per Marc López i Marcel Granollers, que intentaran revalidar el títol de 2012 i que avui debuten contra Benneteau i Roger-Vasselin.