El Clàssic Motor Club del Bages va celebrar ahir a la tarda un emotiu acte que va commemorar el 25è aniversari de l'entitat i que va tenir la presència d'il·lustres convidats.

A l'acte, encapçalat pel seu president, Toni Tachó, i el seu gerent, Roger Grandia, va assistir el primer president del club, Xavier Perramon, i diverses autoritats, com el president de la FEVA (Federació Espanyola de Vehicles Antics), Josep Maria Companys, el director del Servei Català de Trànsit, Joan Josep Isern, i dels alcaldes de Sant Joan de Vilatorrada (població on el club té la seu social) i Manresa, Gil Ariso i Valentí Junyent, respectivament.

Tachó va dirigir unes paraules d'agraïment a tots els socis de l'entitat, que amb la seva afició i compromís l'han convertida en el club d'aficionats als cotxes i motos d'època amb més socis arreu de l'estat espanyol, i que també té associats a l'estranger. Tot seguit va arribar un dels moments més emotius de l'acte: el lliurament de la insígnia de plata als socis més antics. L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, va voler destacar el gran dinamisme del club, i també el segell d'autoexigència i qualitat en tot el que organitza.