La selecció espanyola va superar el tràmit de Bielorússia sense problemes i va guanyar per 3-0 en el quart partit de classificació per a l'Eurocopa del 2016, en matx que es va disputar al Nuevo Colombino de Huelva i que manté els espanyols en la lluita amb Eslovàquia i Ucraïna per la primera posició de grup. El madridista Isco i el blaugrana Busquets van demostrar la superioritat dels locals amb dos gols en la primera meitat, i el també blaugrana Pedro va tancar el marcador en la segona part.

Isco va assumir els galons que li va lliurar Del Bosque i va quallar un principi de partit espectacular, amb un gol brillant per derrocar la muralla bielorussa en el minut 18. El jugador malagueny va connectar un magnífic xut des de fora de l'àrea que va entrar per l'escaire i amb això va incrementar la confiança d'una Espanya renovada, que al minut següent va ampliar el seu avantatge per mitjà de Sergio Busquets, que va superar el porter rival amb un llançament ras. El marcador no es va moure fins el descans, amb els locals pensant ja en una altre cosa.

Baixa el nivell

Amb tot resolt, Del Bosque no va voler assumir riscs i va donar descans a Busquets, fent entrar a Bruno Soriano en el seu lloc. Espanya es veia tan superior que no va veure la necessitat de forçar la màquina, i no va trobar a faltar jugadors indiscutibles com Silva, Iniesta, Cesc o Diego Costa. Però Juanfran no es va relaxar i en una pujada per la banda va posar una centrada que Alcácer va rematar al travesser. Dos minuts després el mateix lateral es va internar dins l'àrea i va fer una passada a Pedro, que va superar a Zhevnov.

Amb el partit sentenciat del tot Del Bosque va fer debutar a Callejón i Morata, dos jugadors formats a la cantera del Reial Madrid. Els jugadors del Nàpols i la Juventus van gaudir dels seus primers minuts com a internacionals en un partit trencat i sense massa interès al final, i van augmentar a 51 la llista de debutants amb Vicente Del Bosque a la banqueta. Callejón va entrar per Cazorla al minut 69, mentre que Morata va substituir al protagonista de la nit, Isco, a deu minuts pel final.

Amb aquest triomf Espanya agafa confiança per enfrontar-se a Alemanya dimarts que ve.