Dos gols de Francisco Sandaza, el segon d'ells en el temps de descompte, van donar els tres punts al Girona a Butarque, fet que permet als de Montilivi tornar a la part alta de la taula, ara empatats a punts amb el líder, Las Palmas, i amb el Valladolid, que no va poder passar del 0-0 a Sabadell.

Ningú havia aconseguit aquesta temporada guanyar al camp del Leganés, però aquest Girona no deixa de sorprendre. Els locals però van sortir molt intensos, amb Carlos Álvarez i Fran Moreno posant a prova els reflexes de Becerra. Tant és així que al minut 15 Mantovani va posar l'1-0 al pentinar una centrada de Álvaro.

Malgrat posar-se per davant, el Leganés va seguir amb la iniciativa, un domini que va quedar truncat amb un potent xut de Sandaza després de recollir una passada a l'esquena de la defensa madrilenya. Després del descans va arribar un partit nou i amb les forces completament igualades i els gironins van amenaçar gràcies a una falta llunyana i amb un remat de cap efectuat per Cifuentes.

A l'altre costat un xut de Diamanka va avisar i Fran Moreno, sol a l'àrea, no va trobat el forat davant la bona sortida de Becerra. L'empat semblava consolidar-se quan en el descompte una esfèrica rebutjada per un defensa local va arribat als peus de Sandaza, que a empentes i rodolons va acabar marcant el gol del triomf.

Taules al Mini i a Sabadell

El Girona va agrair el bon empat que va aconseguir el Sabadell al Nova Creu Alta, ja que els de Miquel Olmo van aconseguir frenar a un Valladolid amb ganes de recuperar el liderat. El partit, molt igualat, va acabar amb un empat sense gols. El Barça B per la seva banda, amb Munir i Sandro a l'onze inicial, només va poder empatar al Mini Estadi. Malgrat que el Numància va avançar-se en el marcador, el gol de la igualada el va sortir de les botes de Sandro.