Un total de 284 corredors van participar diumenge a la sisena edició de la Navarclina, la cursa de 10 quilòmetres de Navarcles, organitzada pel Club Running Navarcles. A diferència d'anteriors edicions, el temps va ser favorable i va oferir un matí radiant a tots els assistents, tant als més menuts, que van participar a les curses infantils, com als de la cursa d'adults.

El títol de campió de la Navarclina 2014 se'l va emportar Jordi Uró, de Prats de Lluçanès, amb un temps de 36 minuts i 37 segons, seguit del manresà Jordi Calduch amb 37' 04' i del corredor de Callús Josep Barrufet, que va creuar la línia de meta en 37' i 22''.

En categoria femenina la campiona va ser un cop més la navarclina Rosa Maria Mas, amb un temps de 44' 47''. En segona i tercera posició van quedar les manresanes Anna Vilaró i Marta Busquets, amb uns temps de 45'31'' i 45'38'' respectivament.

Un cop finalitzada la cursa es va procedir al tradicional sorteig d'obsequis dels patrocinadors de la cursa entre els participants. L'organització va destacar el gran ambient viscut en els diversos punts del circuit previst.