L'equip de competició de jujitsu de la Societat Atlètica Súria es va desplaçar a Puertollano (Ciudad Real) per participar en la I Copa d'Espanya aleví, infantil i cadet Trofeu Francisca Moreno. Allà es van trobar amb un centenar de competidors, entre d'altres, els components de les seleccions de València, Aragó, Ciudad Real, Castilla-la Manxa, Extremadura. Els participants suriencs van competir molt bé i van obtenir tres primers llocs, dos segons i un tercer.

Es van desplaçar Aleix López, Toni Rodríguez, Alana Aydarova i Vlad Sobol acompanyats per la delegada Sheila Domínguez i per l'àrbitre Gaspar Gamisans.

En duo kata cadet, Toni Rodríguez i Aleix López, que va destacar per la tècnica, execució i velocitat, van obtenir una merescuda victòria, davant de més d'una vintena d'esportistes en la seva categoria. En lluita infantil -62 kg, Aleix Lopez es va situar en primer lloc, en guanyar tots els contrincants que se li van presentar. Va saber utilitzar el cap en tots els combats.

En lluita infantil femenina +55 kg, Alana Aydarova va arribar a la final, que va disputar amb la valenciana Maria Ferrer. Aquest combat el va perdre per una dubtosa desqualificació, tot i que va guanyava fins al moment de la decisió, i es va haver de conformar amb la segona posició. En lluita cadet femenina +62 kg, en una categoria per sobre de la seva, Alana Aydarova va guanyar l'or, ja que va dominar la final contra Nicoletta Bompa, de la selecció valenciana. En lluita cadet masculina -62 kg, Toni Rodríguez es va situar en el tercer lloc perquè es va veure obligat a retirar-se de la competició en el combat que l'hauria pogut classificat per a la final per una baixada de tensió forta.

En lluita cadet masculina -69 kg, Vlad Sobol va arribar a la final, que no va guanyar per dos segons. Tot i perdre-la,va competir molt bé, cosa que es reflecteix clarament amb la medalla de plata.