El Bayern no afluixa i continua liderant amb autoritat la lliga alemanya després d'imposar-se per la mínima al camp de l'Hertha de Berlin, en un partit en el que els bavaresos van patir més del compte a la segona meitat. Els homes de Guardiola es van refè de la derrota al camp del Manchester City en la Lliga de Campions amb una gran primera meitat en la que van dominar al seu rival en tot moment a l'Olimpiastadion, i en la que es van avançar gràcies a una gran combinació entre Thomas Müller i Arjen Robben. Una gran passada de l'alemany va deixar a l'holandès sol davant el porter Thomas Kraft, que no va poder evitar el gol.

Guardiola va sortir amb un onze molt ofensiu de nou, amb Xabi Alonso com a únic migcampista de tall defensiu, i li va anar bé en la primera meitat. Però en la segona les coses van canviar, i l'Hertha va començar a amenaçar la porteria de Neuer al contraatac, gaudint de més d'una ocasió per empatar el partit. A l'equador de la segona part l'àrbitre va anul·lar un gol il·legal dels locals, i poc desprçes Schulz va posar de nou la por al cos dels de Guardiola amb una clara ocasió desaprofitada. En els darrers minuts els bavaresos van tenir ocasions per sentenciar, però el porter Kraft va salvar dos u contra u amb Lewandowski i va mantenir l'emoció fins al final.

Amb aquest triomf el Bayern suma 13 jornades sense conèixer la derrota, i tot fa pensar que es tornarà a proclamar campió de la Bundesliga mesos abans d'acabar la competició.

Diverses golejades

La resta de la jornada va estar marcada per la gran quantitat de gols que es van veure, i és que el del Bayern va ser el partit amb menys gols. El Bayer Leverkusen li va fer una maneta al Colònia (5-1) amb doblets de Bellarabi i Drmic; mentre que el Schalke va golejar per 4-1 al Mainz amb un hat-trick de Huntelaar. L'Augsburg va derrotar l'Hamburg per 3-1, el Werder Bremen va recupear la confiança amb un 4-0 davant el Paderborn i el Hoffenheim va derrotar el Hannover per 4-3 en el darrer partit de la jornada alemanya.