El canari David Silva va guiar el Manchester City en el triomf davant el Crystal Palace (3-0), una victòria que permet al conjunt citizen atrapar el Chelsea, que demà completarà la dissetena jornada al camp del Stoke City.

El proper rival del Barça a la Champions League, el Manchester City, està vivint un bon moment a la Premier League, on des d'ahir s'ha situat colíder empatat a 39 punts amb el Chelsea. El conjunt del xilè Manuel Pellegrini va haver d'esperar a la segona part per enderrocar la resistència del Crystal Palace, amenaçat pel descens.

Tres minuts després de la represa Silva va finalitzar una passada de l'argentí Zabaleta per avançar al quadre local. A l'hora de joc, l'exvalencianista va sentenciar el triomf després d'una acció de Kolarov i a deu minuts del final, l'ex del Barça Yaya Touré va marcar el tercer gol, que va arrodonir la sisena victòria seguida del City. El United per la seva banda va empatar a un al camp de l'Aston Villa i ja és tercer, per davant el West Ham, que va derrotar el Leicester.

Avui serà el torn de l'Arsenal, que visitarà Anfield per jugar contra un Liverpool en hores baixes, i del Newcastle, que rebrà el Sunderland. La jornada la clourà demà el Chelsea que podria ressituar-se com a líder en solitari si guanya a l'Stoke City. Allà Mourinho es retrobarà amb Bojan Krkic, a qui es va referir aquesta setmana com el jugador que gairebé el mata "d'un atac de cor", en referència al Barça-Inter del 2010, on un gol mal anul·lat del lleidatà gairebé elimina l'equip del portuguès.