Ni Chelsea ni Manchester City van voler fer regals en el tradicional Boxing Day i van resoldre amb autoritat els seus partits contra el West Ham i el West Bromwich respectivament. Qui també va guanyar van ser el Manchester United, l'Arsenal i l'Stoke City de Bojan Krkic, amb gol inclòs.

Cada any després de Nadal la Premier League no para la competició i unifica la jornada en el conegut Boxing Day, en al·lusió als regals que tant marquen aquestes dates. A Londres Diego Costa va resultar determinant per mantenir el trajecte del líder. El Chelsea va guanyar el West Ham, equip revelació del curs. L'internacional espanyol va generar la jugada que va culminar John Terry i que va obrir el marcador a Stamford Bridge. Després, en una acció personal, va anotar i va sentenciar el triomf de l'equip londinenc. Costa acumula tretze gols a la Premier.

David Silva per la seva banda va arrodonir la victòria del Manchester City al camp del West Bromwich Albion (1-3). La connexió amb Jesús Navas va proporcionar el tercer gol de l'equip de Manuel Pellegrini, el que va sentenciar el xoc després de les dianes de Fernandinho i Yaya Touré. El vigent campió segueix a tres punts del Chelsea. En els altres partits de la jornada també cal destacar la important victòria de l'Stoke City al camp de l'Everton per 0-1. El gol del triomf el va anotar Bojan Krkic, que permet allunyar el seu equip de la zona de descens. També cal destacar la victòria del Manchester United davant el Newcastle per 3-1 i el triomf ajustat de l'Arsenal per 2-1 davant el Queens Park Rangers.