El Joanenc en categoria benjamí i el Berga en prebenjamins són els nous guanyadors del quart torneig de futbol benèfic del CE Minorisa que es va disputar ahir de nou del matí a les sis de la tarda al camp de Les Cots al barri manresà de La Font dels Capellans. El torneig en total va comptar amb la participació de 18 equips (dotze en la categoria de benjamins i sis en la de prebenjamins).

Aquest barreja solidaritat i esport. D'aquesta manera, durant tot el dia es va fer la recollida d'aliments (uns 800 kgs, segons l'organització) que aniran a parar a l'Associació de Veïns de la Font dels Capellans així com la de material informàtic que anava a càrrec del Rotary Club Manresa. Entitats com Obertament i Projecte Mosaic van organitzar diverses activitats durant el dia (jocs, tallers per als participants i un torneig de futbol inclusiu entre membres de l'organització i d'ambdues entitats disputat al migdia).

En total al torneig benjamí hi van participar 16 equips dividits en quatre grups de quatre equips cada un. A l'A hi havia: CE Minorisa, Gimnàstic de Manresa, CF Vilomara i UE Tona. Al B: CE Avinyó, FC Pirinaica, CE Súria i FC Joanenc. El grup C estava format per: CE Cervera, Sant Cugat FC, Can Rull CFU i CE Mercantil mentre que al grup D hi van jugar SE Mercat Nou Magòria, UE Santa Coloma, EFO 87 i Sant Salvador.