Miquel Aliaga, jugador olesà del CBiUM, continua participant en el campionat d'Espanya cadet que se celebra a Valladolid. Després de la victòria en la jornada inicial sobre Illes Balears (77-49), ahir l'equip de Catalunya va tenir doble examen. Al matí, li va costar derrotar per un marcador de 64-58 Andalusia (al tercer quart hi havia un 52-48) mentre a la tarda no va patir davant de les Canàries (79-40). Al primer matx, Aliaga va jugar 17 minuts anotant 2 punts (1/4), atrapant 3 rebots, 2 pilotes recuperades i 2 perdudes. A la tarda va estar sobre la pista 20 minuts, amb 5 punts (2/4 en joc i 1/2 en tirs lliures) amb 4 rebots i 2 pilotes recuperades. Els catalans seran primers de grup si vencen avui Andalusia (10 h).