El Club Gel Puigcerdà va sumar una victòria molt important contra el CH Jaca a la tanda de penals després que el partit acabés amb un just 3-3. El partit va ser molt anivellat, farcit d'anades i vingudes i amb alternatives en el marcador. Els aragonesos van començar amb força i es van avançar amb un 0-3 gràcies als gols de Watt, Corbo i Ubieto. Abans d'acabar el primer període Skovira retallava les diferències.

Al segon període els ceretans van començar amb molta força i gairebé de forma consecutiva van marcar dos gols gràcies a bones accions de Ramon Morer i Bastien Ribot Tona. El partit entrava al tram decisiu amb tot per decidir. Al darrer període els nervis i les imprecisions van regnar i cap dels dos equips van marcar el gol definitiu. Així es va arribar als penals.

El jugador dels locals Gabris i el visitant Carbonell van errar en els primers llançaments a porteria. Les alternatives d'encerts i errades es van mantenir fins a la darrera ronda; el ceretà Alejandro Pedraz marcava mentre que el visitant Pablo Pantoja empatava donant així la victòria a l'equip local.