Fernando Torres va gaudir anit del seu partit somiat al Bernabéu, on no havia marcat cap gol fins ahir. Però el Niño es va treure el malefici del damunt i en el seu retorn a l'Atlètic va anotar dos gols decisius, marcats a l'inici de cada part, per deixar fora el Madrid dels quarts de final de la Copa del Rei. L'objectiu de poder fer la remuntada del 2-0 de l'anada al Calderón va quedar avortada per la gran eficàcia de Torres, i l'equip de Carlo Ancelotti va lluitar però ja en el darrer quart d'hora de partit es va veure impotent i es va rendir. Serà, per tant, l'Atlètic de Simeone el que s'enfronti al FC Barcelona.

Als 51 segons va arribar el 0-1 en una acció de Grizemann que va fer la passada a Fernando Torres, qui va marcar amb un xut amb l'esquerre. El Madrid es va saber refer i fins al descans va gaudir dels seus minuts de més inspiració i pressió. Però no va tenir gaire recompensa, tan sols una rematada de cap de Ramos (tot recordant el gol de Lisboa), que es va trobar sol després que Oblak xoqués amb Godín. La precipitació blanca va impedir que arribés el segon gol abans del descans. I només tornar dels vestidors, altra vegada Torres va aprofitar un servei de Griezmann per driblar i anotar l'1-2 que era un cop de mall a les esperances locals, ja que el Madrid estava obligat a fer quatre gols per passar.

Les centrades i els cops de cap es van convertir en les millors armes de l'equip d'Ancelotti, i Cristiano va fer el 2-2 d'aquesta manera. Però amb Arda congelant la pilota, el Madrid es va anar apagant; fins i tot Isco, que va ser el seu jugador més creatiu, va acabar amb una targeta de ràbia.