El Physic Igualada va començar la segona volta amb bon peu, derrotant el Ramon Llull a les Comes, en un matx igualat que es va decidir en un darrer quart en què els igualadins van mostrar un gran nivell de joc, sumant així la novena victòria de la temporada.

El partit va començar amb una gran igualtat entre els dos equips, amb intercanvis de cistelles fàcils i amb poca dificultat per trobar situacions per anotar. Tres triples en els darrers minuts van permetre als visitants agafar avantatge en el primer quart (18-21). En el segon, els visitants van continuar anotant amb facilitat, el que els va permetre situar-se 9 punts per sobre en els primers minuts. En aquest moment els homes de Raül Caballero van saber reaccionar i van aconseguir retallar les diferències, arribant al descans amb un igualat 34-35.

A la represa la igualtat es va mantenir, amb intercanvis de cistelles entre els dos equips, arribant als deu minuts decisius amb un ajustat 48-49. En el darrer quart els igualadins van mostrar una gran defensa que va descol·locar els visitants, que no van poder frenar el gran encert dels anoiencs, que amb un parcial de 25-12 van trencar el partit.