Pau Gasol va mantenir la seva ratxa individual d'aportar números de dos dígits en punts i rebots i ha aconseguit el trentè doble-doble en el que va de temporada, però, en menys de 24 hores, tampoc va poder evitar la segona derrota consecutiva dels Bulls, ahir davant els Phoenix Suns (99-93).

Després d'haver viscut dijous una nit molt especial a l'Staples Center de Los Angeles, al rebre l'homenatge que li va oferir els Lakers, però que va concloure amb derrota, Gasol no va tenir temps d'assimilar tantes emocions i sobretot de descansar. Precisament el cansament va estar present durant tot el partit entre els jugadors dels Bulls, inclòs Gasol, que encara que va aportar 10 punts i 19 rebots, va admetre que la fatiga es va convertir en factor que va afectar el joc individual i d'equip.

El base Eric Bledsoe, que va portar de corcó a Derrick Rose i 21 punts de l'escorta eslovè Goran Dragic van ensorrar als Bulls, que són quarts de conferència i veuen com els Cavaliers de LeBron James s'acosten perillosament gràcies a una ratxa de nou victòries seguides; l'última 101-90 contra Sacramento Kings. El líder de la Conferència Est segueixen sent els Atlanta Hawks. Els georgians van tornar a aconseguir la victòria, la divuitena consecutiva, que els col·loca com els nous líders de la lliga després que els Warriors de Golden State patissin una derrota sorpresa contra els Utah Jazz.