L'entrenador del FC Barcelona de bàsquet, Xavi Pascual, va firmar ahir la renovació del seu contracte amb el club blaugrana fins a la temporada 2016-17. L'acord ja havia estat anunciat unes setmanes enrere. Pascual s'ha convertit en el segon entrenador de la història del Barça amb més partits dirigits (513), dels quals 300 han estat a la lliga ACB. L'entrenador ha aconseguit onze títols des de la seva arribada, entre els quals destaquen la consecució de quatre lligues ACB i també la de lå'Eurolliga de la temporada 2009-10.

El Bayern de Munic no va poder passar de l'empat (1-1) a casa contra el Schalke en el partit de lliga disputat ahir al vespre, però manté la diferència de vuit punts respecte del Wolfsburg, que ahir va obtenir el mateix resultat al camp de l'Eintracht de Frankfurt. Els bavaresos van veure com els expulsaven Boateng per un penal al quart d'hora de joc, però Choupo Moting va errar el llançament. El Bayern es va avançar a la represa mitjançant Robben, però Höwedes va empatar. A Frankfurt, De Bruyne va igualar al minut 88 el gol d'Aigner. A més, Mönchengladbach, 1-Friburg, 0 i Hannover, 1-Mainz, 1.