La pallissa rebuda dissabte pel Reial Madrid al camp de l'Atlètic de Madrid (4-0) pot comportar més problemes al vestidor blanc que els estrictament esportius. Segons van informar ahir alguns mitjans com Cuatro o la Cadena SER, la festa d'aniversari que Cristiano Ronaldo va mantenir, i de la qual es va tenir informació per tot d'imatges que van penjar a les xarxes socials els seus protagonistes, no ha fet gaire gràcia ni a la direcció del club, ni a alguns jugadors, sobretot els espanyols. Sembla que aquests podrien demanar explicacions al portuguès per un acte que tampoc no va agradar a l'afició blanca per la seva inoportunitat en un dia tan trist.

La festa, que va acabar a les sis de la matinada, va tenir la presència de jugadors com Keylor Navas, Marcelo, Coentrao, Khedira, Pepe, Modric i James Rodrí-guez. Es dóna la circumstància que els tres últims no van poder actuar al partit de dissabte perquè estan lesionats i que l'alemany també va haver de marxar del partit per problemes físics. No sembla una festa la millor manera de recuperar-se, segons deien ahir diverses opinions d'aficionats blancs.

Membres de l'equip tècnic

A part dels jugadors, però, a la festa també hi havia integrants de l'equip tècnic blanc, com ara els entrenadors ajudants Paul Clement i Fernando Hierro. També hi havia el delegat, Miguel Porlan Chendo. Al sopar hi havia 150 persones convidades i tota la plantilla del Reial Madrid, però no tots hi van anar. Cristiano va fer 30 anys dijous i volia aprofitar per celebrar-ho dissabte, sense esperar que la derrota al camp de l'etern rival ciutadà seria tan dura. La festa va ser amenitzada per un cèlebre artista colombià, Kevin Roldán.

A les xarxes socials

Segurament, si la festa hagués tingut lloc sense publicitar-se no hauria sabut tan greu als aficionats del Reial Madrid. El problema, però, va ser que els jugadors van començar a publicar imatges a les xarxes socials en una actitud molt alegre. En una de les fotos apareixien Keylor Navas, James Rodríguez i Marcelo rient a cor què vols. També circulava ahir per Internet una gravació de Cristiano Ronaldo cantant amb total satisfacció, després d'haver completat una actuació molt dolenta la tarda anterior al Manzanares.

Cal no oblidar que fa setmanes que es comenta que Cristiano Ronaldo té problemes al genoll esquerre, que per això el seu rendiment no ha estat l'esperat en els darrers partits i que necessita descans. De fet, la tarda anterior al partit contra l'Atlètic, en la roda de premsa prèvia, el seu entrenador, Carlo Ancelotti, havia dit que al davanter li havia anat molt bé poder descansar els dos partits que s'havia perdut per una expulsió ja que així havia pogut fer descansar l'articulació. A l'hora de la veritat, no es va veure la millora.

Setmana sense partits

La ressaca, mai millot dit, de la derrota al Calderón i de la festa de dissabte pot ser llarga al Santiago Bernabéu, sobretot perquè el Reial Madrid no té cap partit durant la setmana que avui comença fins dissabte, quan jugarà a casa davant del Deportivo de la Corunya. En la primera volta, curiosament, també hi va haver crisi després de caure a casa contra l'Atlètic, tot i que aleshores va ser més esportiva. Es va arreglar amb un 2-8 a Riazor que va iniciar una ratxa de triomfs que va durar fins al mes de gener passat.

Ara, però, l'equip està tocat per les baixes per lesió dels centrals Pepe i Ramos i dels mitjos Modric i James. A més, ha deixat de guanyar sis vegades contra l'Atlètic de Madrid aquesta temporada, tot un cop per a l'afició.