En la darrera jornada de la fase inicial de la Copa Catalunya, no hi havia gaire trascendència per a les noies del Petro Pintó Asfe en un partit que sí que era molt vital per a les jugadores del Viladecans. Atesa la derrota del Valls el dia abans, les locals es jugaven entrar al grup de les millors si vencien en el partit contra les fruitosenques.

La pressió que tenien les locals va ser contraproduent ja que no es van aconseguir escapar i així es va mantenir un marcador anivellat, tot i que amb avantatge per 14-10 de les locals. En canvi, en el segon període sí que el Viladecans es va poder escapar amb un avantatge de 9 punts, que el Petro Pintó va poder reduir fins al 25-21, que era el marcador al descans.

L'estira i arronsa es va mantenir a la represa, amb les jugadores del Viladecans portant la iniciativa i agafant rendes entre els 8 i el 10 punts. Tot i així, les jugadores de Pep Martín encara van tenir prou recursos per forçar un empat a 43 punts quan començava el darrer període del matx.